Cautare

3925 de rezultate pentru "casa sparta a lu tutilescu" (2.63 secunde)
Unul dintre efectele programului "Prima casa" a fost, potrivit analistilor imobiliari, cresterea cu pana la 5-10% a pretului locuintelor vechi estimate la mai putin de 60.000 de euro.
Analistul imobiliar Ion Radu Zilisteanu spune ca programul "Prima casa" nu se adreseaza romanului mediu si nu va avea un efect semnificativ asupra pietei imobiliare.
Cei care vor sa-si cumpere o locuinta prin programul Prima Casa sunt fericiti, pentru ca de astazi pot fi achizitionate si apartamentele noi care sunt deja ipotecate. Guvernul a publicat in Monitorul Oficial noile norme stabilite cu reprezentantii bancilor, dupa discutiile de saptamana trecuta.
Unul dintre efectele programului "Prima casa" a fost, potrivit analistilor imobiliari, cresterea cu pana la 5-10% a pretului locuintelor vechi estimate la mai putin de 60.000 de euro.
Limita de 60.000 de euro impusa prin "Prima Casa" pune in dificultate cumparatorii ce doresc sa-si cumpere o locuinta intr-un proiect rezidential finalizat, acestia putand achizitiona doar garsoniere, potrivit unui studiu realizat de Proiecte.biz, portal dedicat prezentarii proiectelor imobiliare.
asa a aratat prima zi de tIMOn - Targul Imobiliar National, deschis in Piata Constitutiei intre 24 si 27 septembrie 2009. Mai mult de 70% dintre vizitatori s-au plans de lipsa posibilitatilor financiare si aproximativ acelasi procent s-a declarat dornic sa-si cumpere o casa in urmatorul an.
Divizia de imobiliare a Grupului Energetic Tender (GET), controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender, se reorienteaza catre programul "Prima Casa", in incercarea de a-si redresa vanzarile si a obtine lichiditati pentru alte investitii.
CEC Bank lanseaza o oferta promotionala la creditele acordate in cadrul programului "Prima Casa", reducand dobanda la acest tip de credit pana la valoarea ROBOR 3 luni. ... Pentru clientii care doresc accesarea creditului "Prima noastra casa" de la CEC Bank, principalele caracteristici sunt:
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a aprobat, pana luni, 5.900 de contracte de garantare pentru achizitia de locuinte prin programul "Prima Casa", valoarea solicitarilor reprezentand un sfert din bugetul alocat de guvern, de un miliard de euro.
Tot in cadrul Casa Deliciilor de la Sala Palatului, romanii au putut degusta recent ulei de masline si produse din peste de la firma A.Z. ... A inceput afacerea in regiunea Monti Iblei, in zona Ferla.
2010 va aduce cel putin o stabilitate a preturilorpe piata imobiliara. Este concluzia analistilor care spun ca este normal sa fie asa, daca ne gandim ca posibilitatile romanilor de a-si cumpara o casa sunt din ce in ce mai reduse.
E drept, casa bucuresteana de care vorbim nu e tocmai casa, ci un palat de sapte milioane de euro. Cu o asa casa mai mai ca uiti de Bucurestiul zilelor noastre si te gandesti ca traiesti in Micul Paris.
Recent, a avut loc inaugurarea Restaurantului Casa Vitan si a Clubului E-MOTION din Calea Vitan 199. ... Departamentul de catering va oferi clientilor sai servicii de calitate bazate pe diversitatea meniul si a promtitudinii dar mai ales a calitatii preparatelor.
'V-ati intrebat vreodata de ce nu va ajung banii, de ce copiii dumneavoastra par de necontrolat, de ce platiti rate insuportabile la banca, de ce nu va mai place nimic din ce aveti in casa, de ce va vine mereu sa va certati cu toata lumea, de ce va simtiti neglijat, ignorat, umilit, strivit de cei care ar trebui sa va serveasca, de ce nu sunteti fericit si nici macar multumit, sau pur si simplu de ce fetele poarta de aproape 2 ani cizme in miezul verii ?
Pentru a-si depune declaratiile, acesti oameni trebuie sa faca luna de luna drumuri la AJOFM, la Casa de Pensii, iar la Casa de Asigurari de Sanatate pot depune aceste acte trimestrial sau chiar si anual.
Bilant catastrofal al programului Prima Casa 2: ... Reprezentanti Fondului de garantare sustin ca de vina este lipsa de interes a solicitantilor de credit. Bilant catastrofal al programului Prima Casa 2.
De ce se numeste asa primul monovolum Dacia si ce vrea sa reprezinte in piata auto Lodgy, masina de familie pe care Dacia o va lansa in 2012, si-a primit numele de la termenul englezesc "lodging", care inseamna casa si cazare, si vrea sa arate faptul ca va fi o masina spatioasa, au spus pentru HotNews.ro reprezentantii Renault la evenimentul de prezentare a Dacia Lodgy Glace - versiunea de raliu a modelului de serie care va debuta in martie 2012.
Decalajul intre cursul de schimb oficial afisat de Banca Nationala a Romaniei (BNR) este destul de mare. ... La sume mici de valuta, diferenta intre cursul bancii si casa de schimb este aproape insesizabila, dar la sume mari se simte diferenta de curs valutar.
Brandul Exotique a aniversat aseara 10 ani pe piata din Romania, evenimentul avand ca invitati la showroom-ul din Splaiul Unirii nenumarate vedete de la noi: ... Pusa Hack, detinatoarea brandului Exotique in Romania, a fost gazda evenimentului, alaturi de sotul sau.
Aceasta este si povestea PAN FOOD, care - alaturi de ciocolata de casa Batonul Copilariei (lider de piata in categorie) - a avut curajul sa mai lanseze un produs traditional, pastrandu-i reteta si gustul de odinioara.
google-analytics.com